ERGOBABY HOME

ZAŠTO IZABRATI EVOLVE LEŽALJKU 3U1?

RASTE S DJETETOM

Ergobaby 3u1 Evolve ležaljka raste s djetetom od rođenja do dječje dobi!

 

 

  • Ležaljka za novorođenče – 2,5 kg do 5,5 kg 

  • Ljuljačka za bebu: 5,5 kg do 9 kg

  • Zabavna dječja stolica: do 13,2 kg

ERGONOMSKA UDOBNOST I PODRŠKA OD PRVOG DANA

 

Zahvaljujući ergonomskom umetku za novorođenče koji je dizajniran u suradnji s pedijatrima, beba od prvog dana dobiva udobnost i potporu duž cijelog tijela, pogotovo za glavu, vrat i kukove.

KLJUČNE ZNAČAJKE EVOLVE LEŽALJKE 3U1

EVOLVE LEŽALJKA 3U1 RASTE S DJETETOM

Udobna ležaljka za novorođenče, umirujuća ljuljačka za bebu i zabavna dječja stolica – sve u jednom!

ODVOJIVI UMETAK ZA NOVOROĐENČE 

Ergonomski umetak za novorođenče, osmišljen u suradnji s pedijatrima, pruža udobnost i potporu duž cijelog tijela od prvog dana!

JEDNOSTAVNE PROMJENE POLOŽAJA POMOĆU PAPUČICE

Ležaljka se jednostavno namješta u jednu od 3 razine nagiba prilagođene raznim fazama razvoja djeteta

MEKA I PROZRAČNA TKANINA U JEDNOM

Kombinacija dviju tkanina za maksimalnu udobnost – meko, rastezljivo pletivo i prozračni mrežasti panel u područjima u kojima je potreban veći protok zraka

TEHNIKA PRIRODNOG LJULJANJA

Nisu potrebni utikači, baterije ili prekidači

KOMPAKTNO SKLADIŠTENJE

Potpuno sklapanje za kompaktno spremanje i jednostavno prenošenje

LAGANO ZA SKIDANJE I PONOVNO VRAĆANJE

Tkanina ležaljke lako se skida i periva je u perilici

promišljeno dizajnirani proizvod koji podržava mališane kroz svaku fazu odrastanja

Ležaljka za novorođenče

Ljuljačka za bebu

Zabavna dječja stolica

ODABERITE NAJDRAŽU BOJU

NOVO!
199,90 1.506,15 kn
NOVO!
Nema na zalihi
199,90 1.506,15 kn
NOVO!
199,90 1.506,15 kn
NOVO!
199,90 1.506,15 kn
NOVO!
199,90 1.506,15 kn
NOVO!
199,90 1.506,15 kn
NOVO!
199,90 1.506,15 kn

NAJČEŠĆA PITANJA O EVOLVE LEŽALJCI 3U1

U srcu svega što Ergobaby radi, nalazi se podrška roditeljima! Svojim proizvodima podržavamo obitelji u najljepšem razdoblju njihova života. Kad razvijamo proizvode, vodimo se ljubavlju i na prvo mjesto stavljamo sigurnost i ergonomiju. Vrijedno radimo na jačanju kategorije nošenja, te istovremeno razumijemo kako zajednički zagrljaji nisu mogući u svakom trenutku. Roditelji djeci žele pružiti jednaku sigurnost i udobnost i kada djeca nisu u njihovim rukama. Iako ležaljke nisu novi koncept i već postoje na tržištu, uvidjeli smo priliku za još bolju podršku djeci i roditeljima u svakom trenutku – u zajedničkom zagrljaju i izvan njega. U razvoju Evolve ležaljke 3u1 držali smo se svog obećanja i napravili promišljeno dizajnirani proizvod koji podržava mališane kroz svaku fazu odrastanja pružajući im maksimalnu udobnost i potporu.

Naša Evolve ležaljka 3u1 raste skupa s djetetom, podržava težinu od minimalno 2,5 kg do 13,2 kg. Prikladna je za korištenje od rođenja zbog ergonomskog umetka za novorođenče koji pruža potporu duž cijelog tijela i koji je nastao u suradnji s pedijatrima. Kako dijete raste, ležaljka se može koristiti kao udobno mjesto za odmor, kao umirujuća ljuljačka ili za igranje s lukom s igračkama. Kada dijete prohoda, Evolve ležaljku možete koristiti kao dječju stolicu savršenu za odmaranje. U slučaju prijevremeno rođene djece i djece sa zdravstvenim problemima prije upotrebe proizvoda posavjetujte se sa zdravstvenim djelatnicima.

Da, Evolve ležaljka 3u1 posebno je osmišljena kako bi pružila podršku najmlađima od prvog dana zahvaljujući odvojivom umetku za novorođenče (minimum 2,5 kg). Kao neophodna za novorođenče, Evolve ležaljka 3u1 pruža potporu duž cijelog tijela. Dizajnirana je kako bi osigurala postavljanje dječjih kukova u prirodnom “M-položaju” i kako bi pomogla u sprječavanju pojave sindroma zaležane glave. U slučaju prijevremeno rođene djece i djece sa zdravstvenim problemima prije upotrebe proizvoda posavjetujte se sa zdravstvenim djelatnicima.

Evolve ležaljku 3u1 možete koristiti kao ležaljku od rođenja (minimum 2,5 kg) s našim ergonomskim umetkom za novorođenče (do 5,5 kg). Kao ljuljačka za dijete koristi se do 9 kg ili kada dijete počinje uspravno sjediti. Evolve zabavnu dječju stolicu možete koristiti do 13,2 kg, odnosno kada dijete može samostalmo ući i izaći iz ležaljke.

Dijete može sjesti bez pomoći u ležaljku isključivo kada se ležaljka koristi kao dječja stolica (do 13,2 kg). Dijete tada može samostalno ući i izaći iz ležaljke.

Umetak za novorođenče prikladan je za korištenje od rođenja (minimum 2,5 kg) do 5,5 kg. U slučaju prijevremeno rođene djece i djece sa zdravstvenim problemima prije upotrebe proizvoda posavjetujte se sa zdravstvenim djelatnicima.

Evolve ležaljka 3u1 podržava Vas i dijete od prvog dana! Nastao u suradnji s pedijatrima, naš umetak za novorođenče pruža podršku i potporu duž cijelog tijela i raste skupa s djetetom. Evolve ležaljka kombinira meko, rastezljivo pletivo za udobnost i prozračni mrežasti panel u područjima u kojima je potreban veći protok zraka. Jednostavne promjene visine i potpuno sklapanje za kompaktno spremanje mogući su pomoću papučice. Ležaljka je također izuzetno lagana, kompaktna i jednostavna te će se uklopiti u svaki dom. Ležaljka je obuhvaćena ErgoPromise jamstvom.

Položaji nagiba i visine sjedišta naše ležaljke dizajnirani su kako bi pružili ergonomsku podršku i potporu. Naš umetak za novorođenče, osmišljen u suradnji s pedijatrima, pruža podršku duž cijelog tijela. Podržava udoban i ergonomski položaj mališana pritom osiguravajući da su dječji kukovi postavljeni u prirodnom “M-položaju” te pomaže u sprječavanju pojave sindroma zaležane glave. Ovi promišljeno dizajnirani detalji stvaraju sigurno gnijezdo koje pruža potporu za vaše novorođenče od prvog dana.

Dječje ljuljačke često se napajaju baterijama, prekidačima ili utikačima. Evolve ležaljku 3u1 pokreću prirodni pokreti djeteta. Uz nježno, prirodno ljuljanje, dijete može uživati u opuštajućim pokretima. Nisu potrebne baterije, prekidači ili utikači – samo stavite dijete u ležaljku!

Evolve ležaljka 3u1 koristi tehniku prirodnog ljuljanja u svrhu samokontrole i samosmirivanja koji se postižu kada se dijete lagano ljulja u ležaljci koristeći vlastitu težinu. To sprječava preopterećenje djeteta vanjskim podražajima.

Evolve ležaljka 3u1 teži 3,8 kg te ju je moguće brzo i lako prenijeti iz jedne prostorije u drugu.

Dimenzije sklopljene Evolve ležaljke 3u1 su: 42 cm (širina) x 81,3 cm (dužina) x 15,3 cm (visina).

Najniži nagib je na visini od 43,18 cm, srednji nagib ležaljke je na visini od 50,80 cm i najviši nagib je na visini od 55,88 cm.

Od dodataka dostupan je Evolve luk s igračkama i Evolve transportna torba.

Svi materijali korišteni u izradi tkanina Evolve ležaljke 3u1 testirani su i ne sadrže štetne tvari. Prednji dio tkanine ležaljke izrađen je od prozračnog, rupičastog pletiva (79% poliester, 17% rajona, 4% elastina), te mekane i mrežaste tkanine (100% poliester). Stražnji dio tkanine izrađene je od mekog i izdržljivog 100% pamuka.

Baza i okvir izrađeni su od kombinacije ABS plastike i metala (TPR podloga i dodirne točke).

 

Rupičasto pletivo na prednjem dijelu, kao i stražnji pamučni dio tkanine su Oeko-Tex certificirani, Klasa I.

Nije potreban alat. Evolve ležaljka 3u1 spremna je za korištenje čim se izvadi iz kutije.

Osigurajte da je sigurnosni sustav na bazi postavljen u ‘zelenom’ položaju. Nogom pritisnite papučicu u podnožju Evolve ležaljke i istovremeno rukom pomičite sjedište gore ili dolje. Nakon što ste došli do željenog položaja nagiba, postavite sigurnosni sustav u ‘crveni’ položaj u svrhu dodatne sigurnosti.

Evolve ležaljka kompaktno se i jednostavno sklapa pomoću papučice. Jednostavno otključajte sigurnosnu kopču na bočnoj strani postolja, uvjerite se da je sigurnosni sustav u ‘zelenom’ položaju i pritisnite papučicu kako biste pomjerili ležaljku u najniži položaj i to je to!

Da, ako odvojite luk s igračkama od Evolve ležaljke.

Ne. Nikada ne koristite luk s igračkama kao ručku za nošenje.

Pridržavamo se smjernica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) koja savjetuje da djeca ne sjede u istom položaju dulje od jednog sata. Stoga, savjetujemo da ne dopustite svom djetetu korištenje ležaljke dulje od jednog  sata. Međutim, vaše dijete može sjediti u Evolve ležaljci nekoliko puta dnevno i možete biti sigurni da mu je osigurana ergonomska potpora duž cijelog tijela. Potičemo da redovito mijenjate položaj i mjesto gdje Vaša beba provodi vrijeme: u vašim rukama, nosiljci, kolicima, ležaljci, krevetiću i kolijevci za bebe.

Da, možete hraniti svoje dijete u Evolve ležaljci 3u1.

Dijete se nikada ne smije ostavljati bez nadzora u ležaljci i ležaljka se nikada ne smije koristiti za spavanje. Općenito, najbolje mjesto za spavanje djeteta je na čvrstoj, ravnoj površini kao što je krevetić, kolijevka, ili podloga za igru, bez pokrivača, jastuka ili drugih predmeta. Ako imate bilo kakvih pitanja o praksama sigurnog spavanja, savjetujemo da se obratite zdravstvenim djelatnicima kako biste saznali više o najboljim praksama za ‘sigurno spavanje’.

Ne, zbog sigurnosti djeteta ne postavljajte svoju Evolve ležaljku 3u1 na bilo koju povišenu površinu iznad tla. Nikada nemojte podizati i pomicati ležaljku dok je dijete unutra.

Da. Naša Evolve ležaljka je lagana (3,8 kg) i moguće ju je potpuno sklopiti što omogućuje jednostavno prenošenje. Ležaljku možete brzo i lako prenijeti iz jedne prostorije u drugu, što uključuje vanjske prostore.

Tkanina ležaljke se može prati u perilici rublja (30°C) i lako se uklanja. Kako biste uklonili tkaninu, otpustite presvlaku s pričvršćivača na podnožju baze i povucite presvlaku preko okvira. Prilikom sušenja, objesite ju i osušite na zraku.

Luk s igračkama očistite samo površinski, nemojte koristiti izbjeljivač. Sušiti samo na zraku.

Transportna torba periva je u perilici rublja (hladna voda, 30°C), objesite/osušite ju na zraku.

Rezervni dijelovi i servisi bit će dostupni i obavljani u okvirima garancije. Nakon toga rezervne dijelove možete naručiti preko web stranice: https://ergobaby.eu/