ERGOBABY SAVJETI ZA UGODNU I TOPLU ZIMU

Objavljeno

Prosinac nam je tu i pravo je pitanje – Jeste li, skupa s vašim mališanima, spremni za zimu?

[ux_image id=”28810″]

Padom temperatura jedna od najvećih roditeljskih briga postaje je li njihovim mališanima hladno i koje sve proizvode koristiti kako bi im zimu učinili što toplijom.

Takve brige su potpuno razumljive i opravdane s obzirom da bebe ne mogu regulirati vlastitu tjelesnu temperaturu u ranim fazama svog razvoja.

Ulaganje u pravu dječju opremu za vrijeme hladnijih mjeseci pravi je must-have, no najvažnija osoba bez koje ne može proći niti jedan hladni dan ste upravo vi! Topli zagrljaji bit će još topliji uz nekoliko glavnih proizvoda za zimu koje vam donosimo u nastavku.

[section label=”Media Left” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”60px”]

[row style=”large” v_align=”middle”]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”28766″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ align=”left”]

1. Topla vreća za spavanje

Optimalna temperatura bebine sobice za spavanje je između 16 i 20 stupnjeva.      Ako je sobna temperatura 21 stupanj ili niže, možete upotrijebiti deblju vreću za spavanje kako bi vašem mališanu noću bilo lijepo i toplo. Inače, pazite da vaša beba bude prikladno odjevena, čak i u vreći za spavanje.

Na sobnoj temperaturi između 15 i 17 stupnjeva idealan je bodi kratkih rukava i dugih nogavica sa zatvorenim stopalima. U nastavku možete pronaći sve Ergobaby vreće za spavanje od laganih (TOG 0,5) do debelih (TOG 2,5).

[button text=”POGLEDAJ PONUDU!” color=”secondary” link=”https://ergobaby.hr/kategorija-proizvoda/proizvodi-za-spavanje/”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Simple Light” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” padding=”60px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row]

[col span__sm=”12″]

2. Zimska zaštita za nosiljku

Nošenje bebe u nosiljci tijekom zime nije nikakav problem. Sve Ergobaby nosiljke su proizvodi za sva godišnja doba.

Nošenje zimi vrlo je praktično i jednostavno,a sve što vam je potrebno, uz odgovarajuću nosiljku, je vodootporna zimska zaštita obložena flisom.

Ergobaby zimska zaštita 2u1, kao što joj i samo ime kaže, prikladna je za sve vremenske uvjete s odvojivom kapuljačom, podesivom zaštitom za nogice te džepovima za ruke od flisa kako bi i roditeljima bilo toplo. Kompatibilna je sa svim Ergobaby nosiljkama, uključujući Aerloom i Embrace.

Ergobaby zimska zaštita 2u1 je također kompatibilna s nosiljkama ostalih proizvođača na tržištu.

[/col]

[/row]
[ux_image id=”28800″]

3. Zaštitna krema protiv hladnoće i vjetra

Za vrijeme zimskih mjeseci osim tople i udobne odjeće, vrlo je važno zaštititi i osjetljivu bebinu kožu od hladnoće i vjetra. Kreme protiv hladnoće sadrže puno ulja i stvaraju zaštitni sloj na koži koji štiti od vlage, vjetra i hladnoće te istovremeno sprječava isušivanje. Način uporabe vrlo je jednostavan – kremu nanesite na dječje obraze prije boravka vani, dobro razmažite i to je to!

[ux_image id=”28776″]

[/section]
[section label=”Media Right” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”60px”]

[row style=”large” v_align=”middle”]

[col span=”6″ span__sm=”12″ align=”left”]

4. Zimska vreća za kolica

U dužim šetnjama s većim bebama, udobna zimska vreća za kolica će vašem mališanu pružit ugodne i tople trenutke.

Naša Metro+ kolica imaju svoju originalnu zimsku vreću koja se može kupiti odvojeno i koristiti od 6 mjeseci nadalje. Međutim, važno je da svoje dijete ispod vreće svejedno toplo obučete – kapa, rukavice i cipele. Tako ćete biti spremni za svaku avanturu!

[button text=”SAZNAJ VIŠE!” color=”secondary” link=”https://ergobaby.hr/proizvod/zimska-vreca-za-metro-metro-kompaktna-gradska-kolica/”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”28785″]

[/col]

[/row]

Nadamo se da će vam ovih nekoliko savjeta pomoći u pripremi za sve hladnije dane pred nama.

[/section]