Jamstvo ErgoPromise

blank
blank

Vrhunska kvaliteta za sigurne i sretne bebe

Ergobaby nikad ne pristaje na ništa manje od izvrsnog. Od materijala do izrade, naše su nosiljke napravljene tako da traju godinama, kako vaša beba i obitelj rastu.

Zato uz svaku Ergobaby nosiljku dobivate jamstvo ErgoPromise.  Ako pronađete neki nedostatak u izradi ili materijalu, nosiljku ćemo zamijeniti bez naknade.

Čvrsto stojimo iza svojih proizvoda, tako da svoje najdraže možete nositi s punim povjerenjem.

PRAVILA I SMJERNICE JAMSTVA TVRTKE ERGOBABY

Proizvodi tvrtke Ergobaby namijenjeni su za nošenje i maženje vaših najmanjih. Iz tog se razloga koristimo materijalima i vještinom izrade iznimne kvalitete kako bismo stvorili proizvode kojima obitelji vjeruju, dan za danom, a u mnogim slučajevima i dijete za djetetom. Uvijek nastojimo nadmašiti vaša očekivanja, ne samo u pogledu udobnosti i ergonomije, već i kvalitete i trajnosti, i za sve svoje proizvode pružamo izvanrednu korisnički podršku i jamstva opisana u nastavku.

Jamstvo ErgoPromise (primjenjivo za proizvode proizvedene 2017. i kasnije)

Jamstvo ErgoPromise obuhvaća sve dječje nosiljke (uključujući marame za nošenje) proizvedene u 2017. i kasnije te pruža 10-godišnje ograničeno jamstvo od dana prve kupnje za proizvodne nedostatke* u materijalima i izradi. Ergobaby će prema vlastitoj odluci pružiti zamjenski dio ili zamjenski proizvod za bilo koji proizvodni nedostatak na tim proizvodima.

Jamstvo ErgoPromise ne pokriva štete nastale normalnim habanjem*, slučajem (uključujući gubitak/krađu proizvoda), nepravilnim održavanjem ili čišćenjem, nepropisnom ili pogrešnom upotrebom te nemarom, kao ni prirodno izbljeđivanje boja i propadanje materijala uslijed dugotrajne upotrebe. Jamstvom su pokriveni samo izvorni artikli i elementi izrade koji nisu ni na koji način izmijenjeni ili preinačeni.

Primjenjivi proizvodi u okviru jamstva ispunjavaju uvjete ako se radi o izvornom vlasniku, ako je proizvod kupljen kod ovlaštenog prodavača Ergobaby proizvoda i ako se pošalje tvrtki Ergobaby zajedno s dokazom o kupnji radi procjene.

*Proizvodni nedostaci

Proizvodni nedostatak postoji ako proizvod odstupa od predviđenog dizajna. Jamstva tvrtke Ergobaby pokrivaju neispravne materijale (kopče, trake, tkanine itd.) ili izradu (šavovi, prošavi, konstrukcija itd.).

*Habanje

Svi proizvodi podliježu normalnom habanju, a to je šteta koja nastaje prirodnim putem uobičajenom upotrebom. Svi dijelovi i materijali propadaju s vremenom, korištenjem i izlaganjem prirodnim elementima, a s korištenjem i vremenom dolazi i do prirodnog propadanja i izbljeđivanja tkanina.

Dvogodišnje jamstvo za kolica

Ergobaby za svoja kolica (kompaktna gradska kolica Metro, bez dodatne opreme) daje dvogodišnje ograničeno jamstvo od trenutka prve kupnje za proizvodne nedostatke* u materijalima i izradi.  Ergobaby će prema vlastitoj odluci pružiti zamjenski dio ili zamjenski proizvod za bilo koji proizvodni nedostatak na tim proizvodima.

To ograničeno jamstvo ne pokriva štete nastale normalnim habanjem*, slučajem (uključujući gubitak/krađu proizvoda), nepravilnim održavanjem ili čišćenjem, nepropisnom ili pogrešnom upotrebom te nemarom, kao ni prirodno izbljeđivanje boja i propadanje materijala uslijed dugotrajne upotrebe. Jamstvom su pokriveni samo izvorni artikli i elementi izrade koji nisu ni na koji način izmijenjeni ili preinačeni.

Primjenjivi proizvodi u okviru jamstva ispunjavaju uvjete ako se radi o izvornom vlasniku, ako je proizvod kupljen kod ovlaštenog prodavača Ergobaby proizvoda i ako se pošalje tvrtki Ergobaby zajedno s dokazom kupnje radi procjene. 

Jednogodišnje jamstvo

Za sve svoje proizvode koji nisu obuhvaćeni jamstvom ErgoPromise ili dvogodišnjim jamstvom za kolica, Ergobaby daje jednogodišnje ograničeno jamstvo za proizvodne nedostatke* u materijalima i izradi koje vrijedi od dana prve kupnje.  Ergobaby će prema vlastitoj odluci pružiti zamjenski dio ili zamjenski proizvod za bilo koji proizvodni nedostatak na tim proizvodima.

To ograničeno jamstvo ne pokriva štete nastale normalnim habanjem*, slučajno (uključujući gubitak/krađu proizvoda), nepravilnim održavanjem ili čišćenjem, nepropisnom ili pogrešnom upotrebom te nemarom, kao ni prirodno izbljeđivanje boja i propadanje materijala uslijed dugotrajne upotrebe. Jamstvom su pokriveni samo izvorni artikli i elementi izrade koji nisu ni na koji način izmijenjeni ili preinačeni.

Primjenjivi proizvodi u okviru jamstva ispunjavaju uvjete ako se radi o izvornom vlasniku, ako je proizvod kupljen kod ovlaštenog prodavača Ergobaby proizvoda i ako se pošalje tvrtki Ergobaby zajedno s dokazom kupnje radi procjene.

Podnošenje jamstvenog zahtjeva

Ako vaš proizvod ima legitiman proizvodni nedostatak, obratite se korisničkoj službi tvrtke Ergobaby kako bismo vam pomogli odrediti primjenjivo jamstvo.  Pritom ćete vjerojatno trebati pružiti dokaz o kupnji i vratiti neispravan proizvod poštom ili dostavnom službom. Pošiljka mora biti  poslana kao pošiljka koja se može pratiti. Ako se utvrdi da je zahtjev valjan, tvrtka Mikroedra prema vlastitoj će odluci pružiti zamjenski dio ili zamjenski proizvod, na temelju vrste vraćenog proizvoda i dostupnosti zamjenskih dijelova, stilova, modela, boja i uzoraka.

S upitima o jamstvu možete se obratiti distributeru: Mikroedra d.o.o., Radnička cesta 34a, 10000 Zagreb, Hrvatska, tel: +385 (0)1 48.22.132, [email protected]

Povrati i zamjene

Povrati i zamjene obrađuju se putem lokalne maloprodajne trgovine ili distributera.

U različitim državama mogu postojati različita ili dodatna jamstvena prava. Ako u državi kupca prema zakonu postoje različita ili dodatna jamstvena prava, ona će se u toj mjeri primjenjivati i vrijediti pored ovdje navedenih jamstvenih prava.