Swaddler vreća za spavanje, Bee Happy

24,90

 

  • omogućava duže i mirnije spavanje dojenčeta
  • ergonomski dizajnirana
  • jednostavno rukovanje i lako umatanje bebe

Za dojenčad od 48 – 61 cm / 2,7 – 6,8 kg

 

blank  Jednostavna upotreba

blank  Jednostavna promjena pelena

blank  Zdrav položaj kukova

blank  Zaštita od izvlačenja – džepovi za ruke

blank  Prozračan pamuk

blank  100% pamuk

SKU: SWABEE Kategorije: ,

Opis

Inovativni proizvod za miran i dug san

 

Novi roditelji vole našu vreću za spavanje s rukavićima za zamatanje (Swaddler). Korištenjem Ergobaby Swaddler vreće za spavanje, na siguran, jednostavan i učinkovit način osigurava se duži i mirniji san djeteta, s inovativnim značajkama koje sprječavaju da se naglo probudi ili izvuče iz vreće. Preporučuju je mame i medicinski stručnjaci.
Naš patentirani ergonomski dizajn omogućuje prirodno kretanje djetetovih kukova i nogu što i preporuča Međunarodni institut za displaziju kukova – International Hip Dysplasia Institute, a odvojiva vreća za noge omogućuje promjenu pelene bez odmotavanja ili buđenja djeteta.
Ergobaby Swaddler vreća za spavanje jedina je vreća za spavanje na tržištu koja sadrži patentirani sustav za zdrav položaj kukova “Healthy Hip Positioner” koji osigurava ergonomski ispravan i preporučen tzv. “žaba“ položaj nogu za zdrav razvoj kukova.

 

Značajke:

  • Ergonomski dizajn – američki patent, umetak za držanje kukova u zdravom položaju „Healthy Hip Positioner“, drži noge i kukove dojenčeta u pravilnom ergonomskom položaju koji omogućuje zdrav razvoj kukova. Swaddler vreća za spavanje također je dizajnirana tako da drži ruke u prirodnom položaju “na srcu” (što ujedno onemogućava da se dojenče slučajno ogrebe po licu).
  • Jednostavna za korištenje – osigurava dojenčetu udobnost i sigurnost u samo nekoliko jednostavnih koraka.
  • Osiguranje od odmotavanja – specijalno dizajnirani džepovi za ruke i noge drže Ergobaby Swaddler vreću za spavanje u fiksiranom položaju, te onemogućavaju njeno pomicanje ili odmatanje.
  • Jedinstvena praktičnost – Swaddler vreća za spavanje sadrži originalni „pomični džep za noge“ koji omogućava brz pristup peleni, te jednostavno prematanje bebe.
  • Zamatanje i siguran položaj kukova osiguran je kvalitetnim čičak sistemom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Swaddler vreća za spavanje, Bee Happy”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Tehninčke specifikacije

Jedna veličina za dojenčad48 – 61 cm / 2,7 – 6,8 kg
Materijal 100%
Održavanje perivo u perilici na 30 °C