Upoznajte Doen – limitiranu kolekciju čiji je glavni akter cvijeće

Objavljeno

S 21.ožujkom službeno nam je započelo proljeće, a to je godišnje doba koje nam je, vjerujemo, svima posebno drago. Priroda se budi što znači da je pravo vrijeme za nove uzorke naših nosiljki.

Iako nam ove godine, ako je suditi po vremenu proljeće malo kasni, ne možemo prestati maštati o toplim, nježnim tonovima, zaigranim uzorcima i veselim krojevima.

Upravo iz tog razloga glavni akter nove kolekcije Ergobaby nosiljki je, pogađate, cvijeće. Odluka je pala na nove, svježe dizajne u partnerstvu s kalifornijskom modnom markom DOEN. Novi uzorci ove kolekcije su romantični, senzualni, zaigrani i ono najvažnije, cvjetni.

Predstavljamo 3 nova uzorka – California Wildflower, Field of Daisies i Honeybee Floral – koji obećavaju cvjetnu eksploziju na našem web shopu i u trgovinama.

California Wildflower dolazi u modelu Omni 360, tamno plave je boje, dok su naslon za glavu i jastučić za noge prekriveni nježnim cvjetnim uzorkom.

Field of Daisies vrlo je sličnog uzorka, no u ovom slučaju njezina podloga je kombinacija elegantne smeđe, oker i bež boje.

Za razliku od prva dva modela, Honeybee Floral elastična je Aura marama koja je u potpunosti cvjetnog uzorka boje meda na bež podlozi.

Ne možemo sakriti zadovoljstvo novim partnerstvom, ne samo zbog obožavanja nostalgičnih printeva koji nas podsjećaju na Kaliforniju prošlog desetljeća, nego i zbog čitave priče koja stoji iza DOEN tvrtke i kolektiva kojeg, između ostalog, vode žene!

Pogledajte cijelu ponudu Doen nosiljki ovdje!

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=KLt-63nnVwU”]